Hidro Salt B 92 este o altă societate care consideră că poate să-și bată joc de brăileni. Firma a câștigat licitația pentru astfaltarea a aproximativ 10 km de drum, în cartierul Lacu Dulce, și avea ordin de începere a lucrărilor pe data de 29 octombrie 2018.

 

În acest proiect era inclusă și strada Deltei, cea care face legătura între Șoseaua Națională Veche și Șoseaua Râmnicu Sărat, o rută importantă, care ar putea degreva traficul rutier din marile intersecții de pe Dorobanți.

Se pare că societatea, abonată la bani publici este recunoscută ca fiind un ”jăpcar patentat, din cauza căruia mulți edili locali au fost călcați de procurorii DNA”, după cum scrie presa din Buzău.

 

 

La Brăila, obiectivul de investiţii are în vedere modernizarea străzilor, asigurând cerinţele necesare pentru îndeplinirea condiţiilor de siguranţă şi confort ale traficului rutier şi pietonal, modernizarea părţii carosabile, inclusiv borduri noi, amenajarea spaţiului verde, aducerea la cotă a gurilor de scurgere existente, înlocuirea gurilor de scurgere degradate, realizarea trotuarelor pietonale şi refacerea acestora, realizarea marcajelor rutiere şi semnalizarea rutieră finală. În total, 33 de străzi erau cuprinse în acest proiect.

Contactați telefonic, de către redactorii realitateadebraila.net, reprezentanții societății Hidro Salt B 92, nu au vrut să dea declarații oficiale în legătură cu proiectele din Brăila.

În ultimul ceas, după corespondențe care nu s-au concretizat, primarul Marian Dragomir a hotărât să organizeze o nouă licitație pentru asfaltarea cartierului Lacu Dulce.

Articolul precedentViorel Botea noul inspector școlar general al ISJ Brăila
Articolul următorMinistrul Sănătății în vizită de lucru la Brăila