Marți după-amiaza, în jurul ore 15.15, un bărbat de 31 de ani, din comuna Cireșu, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Călărașilor din municipiul Brăila, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul din fața sa și l-a lovit în spate, apoi acesta a ricoșat în tr-un alt autovehicul oprit pentru a acorda prioritate de trecere unei femei, care se angajase în traversarea Căii Călărașilor, pe marcajul pietonal de la intersecția cu strada Șebeș. 

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, o tânără, in vârstă de 27 de ani, din Brăila, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Toate autoturismele au fost avariate, una dintre ele fiind ridicată de o mașină de tractare. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentSondaj devastator: românii nu cred ca pensiile normale vor crește, nici că cele speciale vor fi tăiate
Articolul următorUn tânăr motociclist de 21 de ani are nevoie de sânge