Omorât de mașina pe care lucra
Omorât de mașina pe care lucra

Aseară, în jurul orei 19.55, un șofer în vârstă de 59 de ani, de pe mașina de intervenții de la SC Braicar SA, a murit în urma unui stupid accident produs în curtea Depoului de la Braicar de pe șoseaua de Centură.

Victima a fost călcată de roata mașinii și a fost târâtă circa 8 metri până când vehiculul s-a oprit, în final, într-un gard care delimita curtea de Parcul rece al Braicar. Echipajul medical sosit la fața locului l-a găsit pe bărbatul de 59 ani sub mașină. Bărbatul era un vechi lucrător al societății de transport și de câțiva ani lucra pe mașina de intervenții.

Se pare că bărbatul a vrut să pornească mașina, dar aceasta nu a pornit la cheie. Acesta s-ar fi băgat sub mașină și ar fi lovit cu un cârlig în electromotor, moment în care mașina a pornit și l-a călcat pe bărbat. Se presupune că acesta ar fi lăsat vehiculul în treapta a treia de viteză și fără frâna de mână trasă și de aceea a pornit. Bărbatul nu a avut nici o șansă după ce a fost călcat de mașina foarte grea.

La momentul accidentului bărbatul era singur în curtea Braicar.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii evenimentului, care este încadrat la categoria accident de muncă, șoferul aflându-se în timpul programului, el fiind în schimbul 2, până la ora 23.00.

Articolul precedentÎncepând cu data de 31 mai 2019, Declaraţia unică se poate depune şi în format hârtie
Articolul următorArestat preventiv pentru tentativă de omor