Situația epidemiologică a infectărilor cu COVID-19 în județul Brăila, astăzi, 02.12.2020, la ora 12.00, arăta ca de la începutul pandemiei au fost înregistrate 5802 cazuri de infectări, din care 196 din alte județe. 

Față de raportarea de marți, s-au înregistrat 53 de cazuri nou confirmate, din care un pacient din alt județ. De asemenea au fost raportate un număr de 8 persoane decedate, din care 5 din municipiul Brăila, și câte unul din localitățile Chiscani, Gropeni și Dudești.  

Persoane decedate de la începutul pandemiei la Brăila sunt 265, nu toți cu domiciliul în județul Brăila. Astăzi în județul Brăila sunt 357 persoane în carantină la domiciliu, 128 persoane izolate la domiciliu și 255 persoane internate în spitale. Teste prelevate în ultimele 24 de ore la Brăila, 51 la persoane care nu au mai fost confirmate pozitiv. 

Rata de incideță la 14 zile la nivelul județului Brăila este de 3,12 la mia de locuitori, iar în municipiu rata de incidență este de 4,32 la mie, cu 860 de îmbolnăviri. Localitățile Comăneasca, Frecăței, Mărtăcești, Titcov, Perișoru și Mihail Kogălniceanu (Râmnicelu) au o incidență de peste 5 la mia de locuitori. Alte 9 localități au o incidență de peste 3 la mie. În 79 de localități din județul Brăila nu a fost înregistrată nici o persoană infectată cu COVID-19 în ultimele 14 zile.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentȘofer din Ialomița, cu permisul anulat, depistat în trafic de polițiștii de la Însurăței
Articolul următorSpovedania lui Rizea. CUM a fost nominalizat Bazac ministru al Sănătății