Vineri și sâmbătă, la Pitești, a avut loc etapa finală a campionatului național de atletism pentru juniori U18. La această competiție sportivii brăileni au câștigat 5 medalii de aur, trei dintre acestea fiind obținute de Denis Gabriel Neacșu, de la CSM Brăila. Sportivii brăileni au mai câștigat două medalii de argint și una de bronz. 

Denis Gabriel Neacșu, legitimat la CSM Brăila, antrenat de profesoara Irina Roată, a câștigat medalia de aur în proba de 100 metri de la campionatele naționale de atletism pentru juniori U18, el reușind să alerge în finală în 11.07 secunde, la o diferență de aproape jumătate de secundă de ocupantul locului 2. În proba de 400 metri el a câștigat medalia de aur, cu timpul de 49.98 secunde, iar la 200 metri plat a câștigat medalia de aur cu timpul de 22.44 secunde. 

Cosmina Denisa Balaban, legitimată la LPS Brăila/CSM Onești, s-a clasat pe primul loc în proba de 100 metri garduri, cu timpul de 14.39 secunde. 

La 110 metru garduri băieți, Darius Techiu, legitimat la LPS Brăila/CSM Onești a câștigat medalia de aur, cu timpul de 14.46 secunde. În aceeași probă, Ștefan Lâlă, legitimat la CSM Brăila, antrenor Anamaria Codreanu, a câștigat medalia de bronz, cu timpul de 15.39 secunde. 

Proba de 400 metri garduri a adus o nouă medalie pentru Ștefan Lâlă, care a câștigat argintul cu timpul de 58.25 secunde. 

În proba de triplusalt, Raul Mario Răzvan Cîrlan, legitimat la LPS Brăila/CSM onești, a câștigat medalia de argint cu o săritură de 13.91 metri, la 6 cm de medalia de aur. 

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila