Otelul Galați - Dacia Unirea Brăila 2-1 într-un meci amical

Dacia Unirea Brăila a jucat miercuri seară un nou meci amical, pe stadionul Oțelul din Galați. Adversara echipei pregătite de Florentin Petre a fost Oțelul Galați, echipă de Liga a 3-a care are ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a la finalul sezonului 2019-2020. Gălățenii au câștigat cu 2-1 după ce la pauză brăilenii au condus cu 1-0.

Tinerii jucători pregătiți de Florentin Petre au avut un început bun de meci și au reușit să deschidă scorul în minutul 24 prin Valentin Robu. Golul a venit în urma unei faze colective plecate de la centrul terenului, apoi mingea a ajuns în dreapta și Valentin Robu a marcat cu un șut de la 11 metri lateral, pe colțul lung.

În lipsa unor soluții viabile pe banca de rezerve, Florentin Petre a tras mult pe primul ”11”, iar pe parcurs a intervenit oboseala, în timp ce gălățenii au schimbat aproape toată echipa pe parcursul reprizei a doua.

În minutul 58, după o acțiune pe partea dreaptă, gălățenii au egalat prin reușita lui Matei, care a reluat din 8 metri cu capul, în vinclul porții apărate de Tudor. În minutul 75, la o acțiune cursivă de atac a gazdelor pe partea stângă, mingea a fost trimisă în centrul careului, iar Munteanu a marcat golul victoriei Oțelului.

Florentin Petre a început meciul în formula: George Tudor – Andrei Dobre, Marius Moroianu, Silviu Sloată, Gabriel Ion – Valentin Robu, Daniel Mihalcea, Silviu Robu, Ștefan Savu – Răzvan Băcanu, Rareș Cristea. Au mai jucat: Roberto Chirilă – Nicolae Tudor, Marius Dulă, Alexandru Duțu și Bogdan Graur.

Sâmbătă, 10 august, Dacia Unirea Brăila va juca un alt meci de pregătire cu o echipă de Liga a 3-a, Sporting Liești.

Articolul precedentAJOFM Brăila oferă 325 locuri de muncă vacante
Articolul următorMinoră violată și tâlhărită! Poliția, pe urmele celor patru suspecți!