În această dimineață, la ora 06.40, Detașamentul 1 de pompieri de la ISU Brăila a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta la un atelier mecanic in zona Incinta docuri din municipiul Brăila. Incendiul a fost lichidat la ora 09.30.

Incendiul a fost observat târziu, iar in interiorul atelierului era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile. Până la sosirea forțelor de intervenție incendiu s-a extins la podul clădirii, confecționat din scândură și căpriori de lemn.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit electric la cablul de alimentare a unui aparat de incălzire.

În urma incendiului au ars un motostivuitor, trei motopempe, două electropompe, trei motopompe submersibile, două generatoare, un căntar, un frigider, alte bunuri aflate în interiorul magaziei (scule, aparate specifice domeniului mecanic), cca. 100 mp tavan din grinzi din lemn. De asemenea, s-a degradat tencuiala atelierului și a fost afectat și un spațiu aflat în vecinătate, aparținând altei societăți comerciale. Aici au ars 200 mp de tavan din lemn acoperit cu tablă și s-au degradat bunuri dezafectate de pe navele aflate în reparație.

Nu au fost înregistrate victime.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentMii de credincioși la rând pentru Aghiasma Mare
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 131. Ce fac românii cu petardele?