Prefectul de Brăila, George Adrian Paladi, a fost demis în ședința de Guvern de aseară. În locul său nu a fost numit pe nimeni, deocamdată. Subprefectul, Rada Sterea, a rămas în funcție și a condus astăzi ședința Colegiului Prefectural. 

George Paladi a fost prezent la debutul ședinței Colegiului Prefectural de astăzi, când a mulțumit reprezentanților pentru colaborarea în cei doi ani de activitate. Deși destituirea nu era oficială la startul ședinței, Paladi a lasat-o pe Rada Sterea să conducă ședința Colegiului Prefectural.

În ședința de ieri a Guvernului au fost demiși 28 de prefecți și 14 subprefecți din țară, dar doar în câteva județe au fost făcute și alte numiri. Au fost numiți doar 13 prefecți și doi subprefecți. La Brăila varianta era fostul senator Cătălin Boboc, dar numirea sa nu a fost încă făcută.

George Paladi, în vârstă de 40 de ani, este de profesie inginer, fiind absolvent al Universității ”Dunărea de Jos” din Galaţi, profilul TCM.  În 2017 a devenit funcționar public, la ANPC, iar din luna martie a fost detașat la OJPC Brăila, unde a fost comisar grad I superior, post pe care va reveni după încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Brăila.

Articolul precedentCaracatița mitei la PSD Arad
Articolul următorPe 17 decembrie va fi lansat numărul 11 al revistei anuale ”Sportul Brăilean”