Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020, Măsura 1.2. – Consolidarea şi diversificarea activităţilor în zona de pescuit şi acvacultură.

 

Valoarea proiectului este de 1.263.995,11 lei.

Săptămâna viitoare vom semna contractul cu societatea care a caștigat amenajarea acelui parc de joacă, situat între scenă și clădirea de la finanțe. Este o societate cu un portofoliu foarte mare de parcuri de joacă moderne, realizate.

Conform contractului avem o lună la dispoziție pentru proiectare și, dacă nu mă înșel, patru luni pentru execuție”, a declarat primarul Marian Dragomir.

 

 

Parcul va fi dotat cu o corabie de foarte mari dimensiuni pentru copii, pe mai multe etaje, două corabii cu un singur etaj, spaţii de joacă cu tematică maritimă dotate cu cauciuc de tip tartan, spaţii de joacă cu tematică maritimă dotate cu cauciuc de tip tartan, aparate pentru fitness, echipamente de joaca, tobogane, tuburi, scări, plase şi jocuri, mese de tenis, sah şi table, bănci pentru odihna, alei, un corp sanitar modern și va fi îngrădit cu un gard colorat de mici dimensiuni.

Articolul precedentMâine se dă startul Simpozionului Internațional de Sculptură Monumentală ”Nicăpetre”
Articolul următor”Pirații șoselelor” în vizorul polițiștilor