Pandurii Tg. Jiu – Dacia Unirea Brăila 5-2 (3-1)

Pandurii Tg. Jiu - Dacia Unirea Brăila 5-2 (3-1)
Pandurii Tg. Jiu - Dacia Unirea Brăila 5-2 (3-1)

Dacia Unirea Brăila nu a reușit să lege două rezultate pozitive, așa cum sperau înaintea meciului cu Pandurii Tg. Jiu. Echipa lui Florentin Petre spera să profite de forma slabă a gorjenilor, care în ultimele 5 etape acumulaseră doar un punct. Deși a marcat două goluri echipa brăileană a primit prea ușor cinci goluri și a pierdut cu 5-2 (3-1). 

După două ocazii mari în startul partidei, gazdele au deschis scorul în minutul 10. Andrei Blejdea a preluat o minge la centrul terenului, a pătruns în careu pe partea stângă şi a înscris cu un şut pe lângă portarul Rogers Austin.

În minutul 22 Dacia Unirea a beneficiat de o lovitură liberă de la circa 25 de metri. Costin Ciucureanu a executat direct pe poartă și l-a surprins pe pe portarul Alexandru Costache, plecat pe colţul lung. Scorul n-a rămas egal decât pentru patru minute. Patrick Popescu a readus Pandurii în avantaj cu o lovitură de cap precisă, dintr-o centrare a lui Blejdea.

În minutul 43 gorjenii și-au majorat avantajul. George Tudoran a şutat plasat, de la 14 metri, la colţul lung, după o pătrundere pe dreapta, 3-1.

În minutul 62 Momodou Jallow a redus din diferenţă cu un şut superb, în vinclu, de la 23 de metri. După doar 4 minute Blejdea a executat o lovitură de colţ de pe partea stângă, iar Robert Bratu, nemarcat, a înscris cu o lovitură de cap din 7 metri, 4-2.

În minutul 70 șutul lui Blejdea a fost respins cu capul de Prunescu pe linia porţii, mingea a ajuns tot la jucătorul gazdelor care a fost agăţat în careu de Muşea. Arbitrul a dictat penalty și George Tudoran care a șutat în dreapta portarului, 5-2.

Dacia Unirea: Rogers Austin – Gab. Niţă (min. 46 Onyeka), Prunescu, Diakite, Muşea – Pleşa, Izmană (min. 60 D. Mihalcea)- Sahru (min. 72 L. Coteț), Van den Driest, Ciucureanu – Jallow Momodou. Antrenor: Florentin Petre.

Dacia Unirea a rămas cu 15 puncte după 26 de etape și speră ca Poli Timișoara să nu câștige vreun punct în meciul de mâine cu Sportul Snagov pentru a se menține pe locul 19. Etapa viitoare Dacia Unirea va juca pe teren propriu cu Metaloglobus București, sâmbătă, 30 martie, de la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.