Patru femei rănite într-un accident pe DN 2B, la intrarea în orașul Ianca
Patru femei rănite într-un accident pe DN 2B, la intrarea în orașul Ianca

Joi seara, în jurul orei 18.30, patru autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 2B, în zona abatorului de păsări de la intrarea în orașul Ianca. În urma accidentului patru femei au ajuns în spital.

Polițiștii au stabilit că un șofer în vârstă de 51 ani, din Ianca, care se deplasa cu autoturismul spre Brăila a efectuat un viraj la stânga, pe linia continuă și fără să se asigure, neacordând prioritate unui autoturism, care circula din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna Mircea Vodă.

În urma impactului, mașina condusă de femeia de 31 de ani a fost proiectată într-un autocar parcat în afara părții carosabile, în care nu se aflau pasageri. Primul autoturism a acroșat și o a patra mașină, în partea din spate.

Accidentul s-a soldat cu 4 victime, toate femei, dintre care una era pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani. Celelalte trei erau în mașina condusă de femeia de 31 de ani. Toate cele patru victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila pentru a primi îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentVizionare de film la Muzeul Brăilei Carol I
Articolul următorJandarmii vor asigura paza și ordinea publică la Festivalul “Cântec de dragoste de-a lungul Dunării”