La data de 15 octombrie a.c., polițiștii brăileni i-au depistat pe patru minori, cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Marți, 15 octombrie 2019, poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale i-au identificat pe patru minori, cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, bănuiți că ar fi sustras mai multe bunuri electronice dintr-un imobil din municipiul Brăila.

În fapt, la data de 02.10 2019, polițiștii au fost sesizați de către o brăileancă, în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai bunuri dintr-un imobil.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că în zua respectivă, în jurul orei 22:30, minorii ar fi pătruns în imobil, prin forțarea geamului de la grupul sanitar, și ar fi sustras un televizor tip plasmă, două sisteme audio, un videoproiector și alte componente periferice.

Polițiștii au reușit să recupereze întreg prejudiciul, în valoare totală de 2.000 de lei, bunurile fiind înapoiate persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentExpoziție la Biblioteca Județeană cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației
Articolul următorInfractori la 14 ani