Consilierul municipal Dan Păun a delarat astăzi într-o conferință de presă că ALDE a fost o mare dezamăgire pentru el, mai ales după ce filiala județeană a fost preluată de senatorul Mihai Ruse, care are deja două condamnări cu suspendare sau amânarea executării pedepsei. 

Dan Păun, ales consilier municipal pe listele ALDE în 2016, când a candidat și la Primăria municipiului Brăila din partea acestei formațiuni, a spus că este dezamăgit de direcție pe care a luat-o partidul la nivel local, dar și la nivel național. Păun a spius că ALDE nu a organizat nici o conferință de presă în ultimii trei ani, pentru că nu aveau ce spune, iar el a fost îndepărtat și nu mai avea nici un cuvânt de spus.

”Conducerea ALDE a fost așezată de justiție la locul ei și în momentul acela nu te mai simți reprezentat. Nu poți să fii reprezentat de oameni care au probleme cu justiția și nu simt că trebuie să facă un pas în spate” a spus Păun, referindu-se la senatorul Mihai Ruse.

Păun a anunțat la ultima ședință a CLM că nu va mai activa ca și consilier ALDE, iar săptămâna trecută și-a anunțat trecerea la PPUSL, unde a fost numit președinte interimar al organizației județene.

Articolul precedentVestea care îi afectează pe românii din Italia! Se închid toate școlile! Cât timp vor sta copiii acasă
Articolul următorDepistat de jandarmi în timp ce vindea hering pe post de scrumbie