Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila a realizat numărul 11/2019 al Revistei „Sportul Brăilean” publicație anuală realizată de această instituție.

Publicaţia este o iniţiativă unică pe plan naţional şi vine în sprijinul dorinţei D.J.S.T. Brăila de a susţine şi promova sportul brăilean, de performanţă sau de masă. Prezentat cu lumini şi umbre, cu momentele sale cele mai importante din trecut şi din prezent, sportul brăilean îşi găseşte în paginile revistei şansa de a se păstra viu în memoria brăilenilor. În acest fel suntem convinşi că putem ajuta sportul să funcţioneze mai bine în judeţul nostru.

Ca în fiecare an, revista vine cu un aspect grafic deosebit şi cu un sumar complex, unic prin informaţiile oferite, care ridică publicaţia la standardele cunoscute şi apreciate.

Evenimentul de lansare a Revistei ”Sportul Brăilean” va avea loc marţi, 17 decembrie 2019, de la ora 14.30, la Mediateca Bibliotecii Judeţene „Panait Istrati”, partenerul tradiţional al DJST. 

La lansare sunt invitați și sportivii, antrenorii şi oamenii de sport din Brăila, prilej cu care vor putea primi exemplare gratuite ale publicaţiei noastre.