În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Brăila, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ

 

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate 13 societăţi comerciale, legitimate 69 de persoane, oprite în trafic şi controlate 59 de autovehicule, 20 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Totodată, cu această ocazie polițiștii au efectuat pe raza orașului Făurei 5 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

Cu această ocazie au fost identificate 4 persoane, cu vârste cuprinse între 13 și 44 de ani, din orașul Făurei, bănuite că, în zilele de 24 ianuarie, respectiv 14 februarie a.c., aceștia ar fi pătruns prin efracție în imobilele a doi localnici, cu vârste de 65 și 89 de ani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare totală de aproximativ 450 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial pe polițiști, iar în cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Articolul precedentPoliția Locală și-a intensificat acțiunile de weekend! Au curs amenzile în Brăila!
Articolul următorA fost prins de polițiști cu 360 kg de aluminiu în mașină! Șoferul a fost amendat iar marfa confiscată!