Unul dintre pereții interiori ai clădirii situate pe strada Roșie din zona centrală a Municipiului Brăila, afectată luna trecută de un incendiu, s-a prăbușit în această după-amiază. Peretele prăbuțit a fost aproape de o lovi o locatară în vârstă de 64 de ani. femeia s-a ales doar cu câteva răni superficiale, dar și cu o sperietură.

Peretele a căzut pur și simplu, deoarece structura de rezistență a imobilului a fost afectată în urma unui incendiu care s-a manifestat la începutul lunii februarie. Pompierii au folosit atunci foarte multă apă pentru stingerea flăcărilor, iar în urma acelui incendiu a fost distrus complet acoperişul din lemn învelit cu tablă şi a afectat mansarda clădirii, unde locatarii aveau depozitate mai multe bunuri.

Mansarda, făcută pe o structură din lemn, a ars, fiind distruse aproape în totalitate bunurile depozitate acolo. Au fost puternic afectate, de asemenea, două camere de la etajul doi al clădirii, al căror tavan s-a prăbuşit. În rest, toate apartamentele de la etajele doi şi unu şi chiar de la parter au fost afectate de apa folosită pentru stingerea flăcărilor.

Clădirea aparține Serviciului de Utilitate Publică de Administrare Fond Locativ şi Cimitire (SUPAFLC) din cadrul Primăriei Brăila, dar nu au putut fi făcute reparații din cauza lipsei unui buget al primăriei, buget ce ar urma să fie aprobat abia la jumătatea lunii aprilie.

Articolul precedentCu un om mai puțin aproape o oră, Sportul Chiscani a pierdut la limită meciul cu Rapid București
Articolul următorAntoneta Ioniţă: Planul Naţional de Control al Cancerului, îngropat de trei ani de zile în sertarele Ministerului Sănătăţii!