Polițiștii continuă acțiunea SEATBELT, în cadrul căreia desfășoară activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate.

Săptămâna 11-17 martie 2019 este dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Seatbelt, acțiuni ale Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranță de către ocupanții mașinii.

Astfel, astăzi, 15 martie a.c., începând cu ora 12:00, pe Calea Călărașilor, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au desfăşurat o acţiune ce a vizat reducerea consecințelor accidentelor rutiere prin sancționarea abaterilor referitoare la neutilizarea centurilor de siguranță, respectiv a dispozitivelor de fixare în scaune pentru copii omologate, nefolosirea căștilor de protecție sau folosirea telefoanelor mobile fără dispozitive de tip ”hands free”.

În cadrul acțiunii au fost oprite în trafic câteva zeci de autovehicule și polițiștii au acordat peste 20 de sancțiuni pentru conducători auto care nu purtau centurile de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here