”Pirații șoselelor” în vizorul polițiștilor
”Pirații șoselelor” în vizorul polițiștilor

 

Polițiștii au intervenit, săptămâna trecută, la peste 350 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 700 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut peste 80 de permise de conducere și certificate de înmatriculare.

În perioada 05 – 11 august a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 32 de acțiuni și s-a intervenit la 357 de evenimente, dintre care 263 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 773 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 377.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 58 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 25 de certificate de înmatriculare.

Articolul precedentConcerte în fiecare seară! Programul manifestărilor, de luni și marți, dedicate Zilelor Brăilei
Articolul următorFără permis și vizibil amețit, un bărbat în vârstă de 37 de ani a refuzat să sufle în fiolă!