Polițiștii au intervenit, în perioada 01 – 07 iulie a.c., la peste 240 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 760 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 39 de permise de conducere și au retras 28 certificate de înmatriculare.

În perioada 01 – 07 iulie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 35 de acțiuni și s-a intervenit la 247 de evenimente, dintre care 164 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 769 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 282.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 39 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 28 certificate de înmatriculare.

”Poliția brăileană acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune”. a declarat Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila
Articolul precedentBrăila are trei absolvenți de liceu cu media 10 la Bacalaureat
Articolul următorBăut și fără permis, oprit de polițiști în timp ce se deplasa cu mopedul prin Ianca