Peste 900 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în ultima săptămână

Polițiștii au intervenit, în perioada 20 – 26 mai a.c., la peste 200 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 900 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 92 de permise de conducere și au retras 27 de certificate de înmatriculare.

În perioada 20 – 26 mai a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 39 de acțiuni și s-a intervenit la 263 de evenimente, dintre care 166 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 915 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 335.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 92 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 27 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.