Liberalii au luat foc în ședința de Consiliu Local când s-au trezit cu încă 10 proiecte pe ordinea de zi, care au fost introduse doar cu 3 zile înainte.

”Sunt surprins pentru a nu știu câta oară, față de poziția dumneavoastră în Consiliul Local, față de consilierii liberali, singurii care fac opoziție. Aș vrea să vă spun că, din câte știu eu, domnule primar, serviciile primăriei nu lucreză sâmbăta și duminica. Aceste două zile ne-ar fi rămas, ca noi să apelăm la șefii serviciilor, să ne spună ce este cu acele proiecte de hotărâre, unde ar fi putut să ne lămurească, dar dumneavoastră procedați de prea mult timp ca un stăpân, fără a ține cont și de niște probleme normale ale respectului reciproc. Imi pare foarte rău domnule primar dar nu se poate continua așa. Azi aveți majoritate, dar roata morii se învârtește, țineți cont. Și totul se plătește moral și fizic”, a acuzat Petrică Popa, consilier local PNL.

Surprins de atitudinea liberalilor, edilul a declarat că proiectele care țin de infrastructura orașului nu au fost niciodată ascunse și a invitat-o pe Iuliana Neagu, directorul Direcţiei de Strategii din cadrul Primăriei, să explice de ce era important să urgenteze aceste proiecte.

”Proiectele municipiului Brăila care privesc dezvoltarea infrastructurii nu sunt băgate pe sub preș”, a atras atenția primarul Marian Dragomir.

In replică, Petrică Popa s-a folosit de o declarație a primarului în care edilul spunea că dacă va aplica Legea Varga, toți băilenii vor ajunge să plătească apa de ploaie a boierilor liberali.

”Astea le-ați băgat pe sub preș domnule primar. Le-ați băgat pe sub preș la mine, că eu sunt boier liberal și stau la casă”, a acuzat liberalul Petrică Popa.

 

 

 

Articolul precedentPremieră la Teatrul de Păpuși! Copiii sunt invitați la spectacolul „Scufița Roșie”!
Articolul următorBrăileancă, surprinsă de polțiști în momente penibile