Pivotul Meike Shmelzer, născută pe 19 iulie 1993, va îmbrăca din vară tricoul Dunării Brăila din vară, semnând contract pe o perioadă de un an de zile, cu posibiltate de prelungire.

Sunt foarte încântată să mă alătur echipei HC Dunărea Brăila pentru sezonul următor. Mă identific în totalitate cu obiectivele clubului și voi da totul pentru a ajuta la îndeplinirea lor. Liga Românească este una dintre cele mai puternice din Europa și, prin urmare, este o plăcere să fac parte dintr-o echipă ambițioasă pentru un alt sezon. Abia aștept să cunosc echipa, clubul și spectatorii și sper că ne vom simți bine împreună” a declarat Meike la semnarea contractului.

Meike vine de la CS Gloria Bistrița Năsăud, Brăila fiind a doua echipă românească pentru care va juca. De naționalitate germană, pivotul a activat în cadrul mai multor cluburi din Germania printre care Mainz 05, TuS Weibern și Turinger HC (7 ani). Din anul 2015 joacă pentru echipa națională a Germaniei, cu care a participat la Campionatele Europene (2016, 2018, 2021) și la Campionatele Mondiale (2015, 2019).

Sursa: Realitatea de Braila