Președintele Consiliului Județean a declarat săptămâna trecuta, pentru relitateadebraila.net, faptul că intenționează să readucă culoarea stațiunii Blasova. Iulian Chiriac a mărturisit că își dorește să amenajeze spații de agrement fără a neglija însă necesitatea unei tabere de copii. Pentru ca aceste proiecte să devină realitate, Ministerul Tineretului și Sportului ar trebui să treacă stațiunea în administrarea Consiliului Județean.

Și la Blasova este același lucru ca și în cazul terenului de atletism. Ne trebuie o Hotărâre de Guvern să vedem dacă Ministerul Tineretului și Sportului va trece toate taberele școlare în administrarea sau proprietatea Consiliilor Județene. Direcțiile de Tineret și Soprt să treacă cu absolut tot patrimoniul. Trebuie să avem documentele. Nu pot să fac absolut nimic.

Chiar am fost săptămâna trecuta, acolo trebuie făcută o curățenie exemplară. Lacul este concesionat, noi ne luăm redevența, mă interesează să dăm o culoare și părții de agrement.

Se pot face multe lucruri, iar ideea noastră este să scoatem tot, la concesiune, dar cu două mari aspecte. Unu, tabăra școlară să rămână tabără școlară, măcar pe perioada verii, cu două sau trei cicluri, și doi, ne dorim să lăsăm concesionarului posibilitatea să facă locuri de cazare și pentru iarnă. Mă refer la pescuitul la copcă, vânătoare sau, eu știu, poate vrea unul să stea singur în pustietate și să se reculeagă, nu știu”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

 

Articolul precedentRezultatele și autorii golurilor în etapa a IV-a din Liga a 4-a
Articolul următorS-a solicitat oficial mutarea dosarului Dasaev la Parchetul General