Deputatul Antoneta Ioniță a declarat că liberalii lucrează la o serie de amendamente, care să modifice Regulamentul de funcționare a Camerei Deputaților. Parlamentarul consideră că liberalii vor avea succes de această dată, deoarece intențiile social-democraților nu s-au schimbat, vis-à-vis de liderul lor.

”Liviu Dragnea trebuie să plece de la șefia Camerei Deputaților, după ce a demonstrat că principala sa preocupare este să blocheze sau să promoveze legi, după niște criterii bazate pe interese personale.

Liberalii au depus un amendament, prin care să modifice Regulamentul de funcționare a Camerei Deputaților, ceea ce va permite și demiterea lui Liviu Dragnea. În actuala formă, preşedintele Camerei Deputaţilor poate fi revocat doar la inițiativa grupului parlamentar care l-a numit, în acest caz, al PSD, partid condus de același Liviu Dragnea.

Cum abuzurile de la Camera Deputaților au devenit de netolerat, PNL propune ca demiterea să fie posibilă cu votul unei treimi din numărul deputaţilor. Sperăm ca inițiativa să fie susținută de toată opoziția parlamentară și, de ce nu, chiar de pesediștii nemulțumiți, de modul în care Dragnea face de rușine partidul”, a declarat deputatul liberal Antoneta Ioniță.

 

Articolul precedentUAT-urile așteaptă, de la Guvern, banii pentru PPA! Liberalii au propus să deconteze cheltuielile din bugetul CJ! Amendamentul lor nu a trecut!
Articolul următorCarne de porc, la vânzare, fără acte! Comercianții nu au putut justifica proveniența