PNL se retrage din administrația județeană!

Președintele PNL, Alexandru Dănăilă a declarat astăzi, la sfârșitul ședinței de Consiliu Județean faptul că membrii PNL se vor retrage din toate consiliile de administrație și alte funcții ale aparatului Consiliului.

 

Decizia pare să fie luată la nivel național și ține în mare parte și de rezultatul alegerilor europarlamentare. Prin aceste demisii liberalii vor să tragă un semnal asupra faptului că nu mai vor nicio colaborare cu PSD, nici măcar în ceea ce privește administrația locală sau județeană.

Surse din PNL spun că același lucru se va întâmpla și în Consiliul Local Municipal, unde consilierii liberali vor renunța la toate funcțiile pe care le dețin în cadrul aparatului Consiliului.

 

 

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean spune că în PNL ar exista o ruptură, un conflict, pe care ”liberalii vor să-l aducă în plenul consiliului”. Iulian Chiriac le-a atras atenția celor care vor demisiona asupra faptului că sunt aleși locali, iar brăilenii i-au mandatat tocmai ca să aibă o reprezentare în administrația locală și în consiliile de administrație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.