În ziua de 22 septembrie, un poliţist, în vârstă de 45 de ani, din cadrul Biroului Ordine Publică, aflându-se în timpul liber a fost lovit cu pumnii în zona capului de către doi brăileni.

În fapt, în timp ce poliţistul se afla pe un spaţiu de agrement de pe raza comunei Tichileşti, a fost invitat de către doi bărbaţi, cu vârsta de 35 şi 40 de ani, care se aflau în aceeaşi locaţie, să consume cu aceştia diverse băuturi.

Poliţistul a refuzat invitaţia celor doi brăileni, moment în care aceştia i-au reproşat faptul că a sancţionat contravenţional cu amendă, dar şi faptul că a confiscat bunuri de la societatea comercială pe care unul dintre cei doi bărbaţi o deţine, lovindu-l cu pumnii în zona capului.

Imediat după producerea evenimentului, cei doi bărbaţi au părăsit locul de agrement, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Articolul precedentCheltuieli de 600.000 euro la Administrația Cimitirelor! Consilierii au cerut lămuriri pentru această sumă imensă!
Articolul următorAmendat pentru transportul a 91 kg de fructe fără documente de proveniență