Polițist brăilean, pe podium la Campionatul de Unifight

agentul-şef principal de poliţie Costea Jan, la categoria +100 kg,
agentul-şef principal de poliţie Costea Jan, la categoria +100 kg,

Competiţia de Unifight, desprinsă din disciplina pentatlonului militar, reprezintă un sistem sportiv dinamic, antrenant, inclus în pregătirea profesională a membrilor din structurile specializate ale M.A.I., ce permite antrenarea complexă a tuturor calităţilor fizice şi abilităţilor în lupta corp la corp.

La această competiţie, care s-a desfăşurat în perioada 17-19 aprilie a.c., organizată de Ministerul Afacerilor Interne la Buziaș, au participat 80 de sportivi din toate structurile, repartizaţi pe 11 categorii de greutate.

Aceștia au avut de parcurs două etape de anduranță – parcurgerea unei piste cu obstacole, în lungime totală de 60 de metri, urmată apoi de lupta liberă în ring, folosind tehnici şi procedee de lovire, proiectare şi luptă la sol, conform regulamentului Federaţiei Internaţionale de Unifight.

De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, a concurat agentul-şef principal de poliţie Costea Jan, la categoria +100 kg, +45 de ani, care a ocupat locul al III-lea al podiumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.