Cu poliția nu-i de glumă
Cu poliția nu-i de glumă

În urma activităților din teren, au fost constatate peste 600 de abateri de la legislația rutieră şi au fost reţinute 64 de permise și certificate de înmatriculare

 

În perioada 11– 17 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

În urma activităților, au fost constatate 642 de abateri la regimul rutier, în valoare totală de peste 235.000 de lei, şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 43 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 21 de certificate de înmatriculare.

La data de 16 februarie a.c., la ora 12:00, polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism în zona Pieței Traian.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că vehiculul are numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 14.02.2019.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În noaptea de 16 februarie a.c., în jurul orei 01:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic, pe DE 584, la ieșirea din municipiu, pe un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Albina, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,77 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Articolul precedentUrmărire ca în filme! Administratorul a trei societăți de colectare a fierului vechi a încercat să fugă de poliție
Articolul următorModernizarea grădinițelor și o creșă nouă! Primarul are planuri mari pentru prichindei!