La data de 27 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au desfășurat acțiuni, pe raza judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost verificate 17 societăţi comerciale şi au fost legitimate 28 de persoane, fiind oprite în trafic şi controlate 10 autovehicule.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 6 contravenţii, pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de peste 6.000 lei, dintre care 4 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi două la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de peste 3.000 lei și au reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Articolul precedentDerby județean în ultima etapă a turului Ligii a 3-a
Articolul următorSpectacol de colinde cu Narcisa Suciu și Mircea Vintilă