În ziua de 31 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au confiscat 750 kg de materiale pirotehnice.

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniți de celelalte structuri din cadrul I.P.J. Brăila, în urma activităților specifice desfășurate, au depistat 11 brăileni, cu vârstele cuprinse între 25 și 62 de ani, care dețineau spre comercializare cantitatea de 750 kg de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile de articole pirotehnice din clasele  F2 și F3.

În cauză au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, a fost ridicată și indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

În vederea prevenirii producerii unor evenimente negative, care pun în pericol sănătatea și integritatea corporală a cetățenilor, poliția recomandă implicarea activă a brăilenilor și sesizarea organelor de poliție a faptelor ce pot constitui ilegalități la regimul articolelor pirotehnice!

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentANGAJAMENTELE ROMÂNIEI ÎN DOMENIUL RELOCĂRII EXTRA-UE FINALIZATE PRIN TRANSFERUL UNEI FAMILII DE REFUGIAȚI
Articolul următorRealitatea.net, poziție de top în online-ul românesc și în luna decembrie