Devenită deja tradiţie, activitatea poliţiştilor brăileni de a întâmpina în trafic doamnele şi domnişoarele s-a desfăşurat încă de la primele ore ale acestei frumoase dimineţi de 1 Martie.

Ziua de 1 Martie a oferit poliţiştilor un bun prilej de a felicita doamnele şi domnişoarele aflate în drum spre serviciu sau spre şcoală şi de a le întâmpina cu zâmbete, bucurie şi flori.

Activitatea a avut drept scop prevenirea implicării femeilor în evenimente rutiere sau în alte infracţiuni, ale căror victime sunt cu preponderenţă.

Poliţiştii rutieri, în parteneriat cu Brăila Mall, au oferit doamnelor şi domnişoarelor aflate la cumpărături, la locul de muncă, în trafic sau pe stradă, flori şi recomandări, de care să ţină cont atunci când se află în trafic, pentru a preveni implicarea lor în accidentele rutiere, ale căror urmări pot fi foarte grave.

Cu acest prilej, poliţiştii de prevenire au transmis doamnelor recomandări şi sfaturi pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de violență domestică, fiind promovat, totodată, și ordinul de protecție provizorie care, începând cu luna decembrie a anului trecut, poate fi emis de către polițiști.

Articolul precedentArmă neletală deținută ilegal de un bărbat din Gemenele
Articolul următorProduse de uz casnic și ceasuri, vândute din portbagaj!