Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum și pentru reducerea riscului rutier.

Astfel, în perioada 17 – 19 iunie a.c., poliţiştii au intervenit la 133 de evenimente, dintre acestea 111 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

De asemenea, au fost organizate și desfășurate 42 de acțiuni și au fost aplicate 387 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 174.000 de lei.

Pentru abaterile constatate la regimul rutier, polițiștii au reținut în vederea suspendării executării dreptului de a conduce 17 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au prins în flagrant 8 autori de infracțiuni și au depistat o persoană urmărită național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

În cele trei zile care s-au încheiat nu au fost înregistrate evenimente deosebite, motiv pentru care le mulțumim cetățenilor care au înțeles să petreacă acest week-end cu respectarea legii.

Sursa: Realitatea de Braila