În perioada 01 – 07 aprilie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

În urma activităților, au fost constatate 1.394 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 72 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 16 certificate de înmatriculare.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:50, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din oraşul Făurei, în timp ce conducea un vehicul pe DN 2B.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o concentrație de 0,65 mg/l alcool, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentViitorul Ianca a terminat pe primul loc în sezonul regulat. AFC Urleasca ultima echipă calificată în play-off
Articolul următorAu fost selectați cei 24 de concurenți ai Festivalului George Grigoriu