La data de 14 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier şi Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila, sprijiniţi de jandarmi au desfășurat acțiuni, pe raza judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor şi a bicicliştilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost verificate 9 societăţi comerciale, au fost legitimate 191 de  persoane, au fost oprite în trafic şi controlate mai multe autovehicule, fiind testate cu aparatul etilotest 148 de persoane.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 19.000 de lei, dintre care 33 conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 3 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 3 permise de conducere.

Articolul precedentHC Dunărea s-a calificat în optimile Cupei României după o victorie cu 31-28 în fața celor de la HC Zalău
Articolul următorGheorghe Dincă și complicele său, trimiși în judecată în Dosarul Caracal