Polițiștii brăileni fruntași la campionatul de natație al MAI
Polițiștii brăileni fruntași la campionatul de natație al MAI

În perioada 02-05 iulie 2019, în municipiul Baia Mare, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. IPJ Brăila a obținut două medalii, prin inspector principal de poliţie Belciugan Angelo.

Competiţia de la Baia Mare a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne și au fost angrenaţi aproximativ 50 de sportivi înotători din structurile M.A.I. din întreaga ţară. De la Inspectoratui de Poliţie Judeţean Brăila au participat doi polițiști.

Concursul s-a organizat pe categorii de vârstă, la probele 50 m liber (femei, bărbaţi), 100 m liber (bărbaţi), 100 m bras (femei, bărbaţi), 200 m liber (bărbaţi) şi ştafeta 4×50 m liber.

Ca în fiecare an, înotătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, care au concurat la diferite probe şi categorii de vârstă, au obţinut rezultate foarte bune.

Inspector principal de poliţie Belciugan Angelo, s-a clasat al douălea an consecutiv pe locul I la proba 100 metri liber masculin, categoria de vârstă până în 35 de ani.

Agent şef principal Costea Jan, s-a clasat pe locul al patrulea la proba 200 de metri liber, bărbați peste 35 de ani.

Pe locul al I s-a clasat şi echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române (I.G.P.R. 1), la proba de ștafetă 4×50 metri liber masculin, din care a făcut parte şi inspector principal de la IPJ Brăila, Belciugan Angelo.

Articolul precedentCăpățână nu mai vrea ca CJ Brăila să mai finanțeze garaje și grupuri sanitare
Articolul următorUn tânăr brăilean a fost internat în Centrul Educativ Târgu Ocna! Acesta a primit 1 an și 8 luni pentru furt calificat!