Polițiștii brăileni, mereu la datorie!

Sancțiuni contravenționale de 236 mii lei aplicate de polițiști în perioada 2-5 mai
Sancțiuni contravenționale de 236 mii lei aplicate de polițiști în perioada 2-5 mai

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, au acţionat, pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

 

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost legitimate 96 de persoane, 31 dintre acestea fiind controlate corporal şi oprite în trafic şi controlate 65 de autovehicule.

Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, dintre care una pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, și au reţinut un certificat de înmatriculare, una la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi trei la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.