Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila, Serviciul Județean Anticorupție Brăila,
Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila, Serviciul Județean Anticorupție Brăila,

Vineri, 22.03.2019, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, alături de Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila, Serviciul Județean Anticorupție Brăila, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Brăila și Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Galați vor organiza în comun un eveniment pentru marcarea Zilei Poliţiei Române.

Acesta va avea loc în intervalul orar 11.00-13.00, pe platoul din faţa Primăriei Municipiului Brăila şi se adresează în mod deosebit elevilor din municipiul şi județul Brăila.

Organizatorii pregătesc copiilor și tinerilor ateliere de prezentare a tehnicii și echipamentelor folosite în activitățile specifice, exerciții demonstrative ale luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, exerciții cu câinii de serviciu, dar şi experimente menite să îi conştientizeze cu privire la efectele consumului de alcool şi de substanţe psihoactive asupra organismului.

Nu în ultimul rând, participanţii la activitate vor avea ocazia de a învăţa de la oamenii legii cum să se protejeze împotriva infractorilor şi de a afla care este traseul educaţional pe care trebuie să îl urmeze pentru a profesa ca poliţişti ori jandarmi.

Polițiștii brăileni de la Serviciul de Acțiuni Speciale au luat ieri cu asalt Palatul Administrativ din Brăila, unde au făcut câteva exerciții de pregătire pentru activitatea care va avea loc vineri.

Articolul precedentDepistat băut la volan la primele ore ale dimineții
Articolul următorPercheziții în această dimineață în Brăila