O brăileancă a fost lăsată fără suma de 30.000 de euro de un escroc pe care îl credea general american, cunoscut pe o rețea de socializare.

 

Miercuri, 4 septembrie 2019, o femeie de 51 de ani, din Brăila, a sesizat Poliţia Municipiului cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni pe Internet şi a rămas fără suma de 30.000 de euro.

Femeia le-a relatat poliţiştilor faptul că, în cursul anului 2018, a cunoscut pe Facebook un bărbat care a pretins că este general în armata americană, iar în prezent se află într-o misiune în Irak.

Pentru a putea veni în România să se întâlnească, acesta i-a zis că are nevoie de o sumă de bani și, fără a-şi pune prea multe întrebări, brăileanca a transferat către conturile unor presupuși agenți O.N.U. suma totală de 30.000 de euro.

Ulterior, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a cerut sprijinul poliţiştilor pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Articolul precedentFinal de simpozion la Brăila! Proiectele celor trei sculptori vor fi amplasate pe Bulevardul Independenţei
Articolul următorCum recunoaşteţi posibilii escroci şi ce faceți pentru a nu le cădea în plasa? Recomandările polițiștilor!