Astăzi, în cadrul videoconferinței cu prefecții ministrul Vela a vrut să vadă care este stadiul pregătirilor pentru buna desfășurare a turului II al alegerilor prezidențiale. Dacă în discuțiile cu prefecții de la Arad și Bistrița-Năsăud a avut câteva schimburi de replici nu tocmai colocviale, pe prefectul de Brăila l-a lăudat pentru buna organizare.

George Adrian Paladi, prefectul județului Brăila, a fost unul dintre cei mai scurți și conciși în expozeul său despre pregătirea alegerilor din 24 noiembrie, precizând că tot ceea ce a dorit să afle ministru se desfășoară în condiții normale și în termeni legali, precizând că e foarte clară activitatea pe care trebuie să o desfășoare, iar procedurile sunt foarte clare.

Ministrul de interne a ținut să remarce mesajul aflat pe unul dintre pereții sălii: ”Administrație pentru toți/Siguranță pentru fiecare”.

”Să știți că îmi place sloganul de deasupra. Administrație pentru toți/Siguranță pentru fiecare e un mesaj pozitiv și vă felicit. Și pentru organizarea din turul I și vă doresc succes și în turul II. La fel și celorlalți mulțumesc celorlalți reprezentanți din jurul dumneavoastră și vă doresc o zi bună” a spus ministrul Marcel Vela.

Articolul precedentConcert dedicat Zilei Naționale a României organizat de Filarmonica Lyra – George Cavadia
Articolul următorKinder Braila va organiza turneul zonal