Prefectul Florin-Sergiu Dobrescu consideră oportun ca situația vaccinării, din cadrul Instituției Prefectului-Județul Brăila, să fie publică.

Pentru a spori încrederea populației în instituțiile publice și pentru a susține campania de vaccinare împotriva Sars-CoV-2, prefectul județului Brăila, Florin-Sergiu Dobrescu consideră oportun ca situația vaccinării, din cadrul Instituției Prefectului-Județul Brăila, să fie publică.

Astfel, Instituția Prefectului Județului Brăila aducem la cunoștință faptul că personalul aparatului propriu este vaccinat în proporție de peste 80%, respectiv dintr-un total de 42 de angajați, 34 s-au vaccinat cu cel puțin o doză. Ceilalți angajați, nevaccinați, au trecut recent prin boală și, în cazul lor, deocamdată nu se recomandă și imunizarea prin vaccinare.

În ceea ce privește situația vaccinării din cadrul Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Brăila, procentul de vaccinare este de 100%, respectiv dintr-un total de 11 angajați, din care 8 polițiști și 3 persoane încadrate ca personal civil, toți au cel puțin o doză de vaccin anti-Covid-19.

La nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Brăila, situația vaccinării se prezintă astfel: dintr-un total de 10 angajați- încadrați ca polițiști, unul se află în concediu de creștere copil, 5 au schema completă de vaccinare și 4 angajați sunt nevaccinați.

Atât timp cât eu, ca prefect, încurajez brăilenii să se vaccineze pentru că, din punctul meu de vedere este cea mai sigură soluție pentru imunizarea împotriva coronavirusului, cred că este corect, ca brăilenii să știe, la rândul lor, care este situația vaccinării și în cadrul instituției pe care o reprezint. Cred în puterea exemplului și consider că transparența este deosebit de importantă într-o instituție publică, și nu doar acum în pandemie, când asta ar trebui să fie literă de lege, ci în general”, a declarat prefectul județului Brăila, Florin-Sergiu Dobrescu.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.