Clădirile în care funcţionează Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor simple şi Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor urmează a fi modernizate. Asta dacă ceea ce şi-a propus Prefectura Brăila va fi pus în practică. 

Prefectul Cătălin Boboc a anunțat într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei că cele două sedii vor fi modernizate prin Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, acesta făcând o solicitare în acest sens către Compania Națională de Investiții.

“Pentru că în secolul 21 este de neacceptat ca brăilenii, fie ei de o parte sau de alta a ghişeelor, să primească ori să ofere servicii într-un sediu vechi şi în condiţii improprii, cu igrasie, praf şi tavane dărâmate. Pentru că nu e firesc ca, în secolul 21, mai ales în centrul Brăilei, să funcţioneze un sediu al serviciilor publice comunitare, cu săli de aşteptare neîncăpătoare, fără scaune, fără căldură ori aer condiţionat vara, cu toaletă în curte şi cu o sală a arhivelor ce lasă de dorit, prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc a depus la Compania Naţională de Investiţii o solicitare privind includerea în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social a obiectivului de investiţii «Reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea sediului serviciilor publice comunitare din subordinea Instituţiei Prefectului-Judeţul Brăila». Aşadar, facem tot ce putem pentru ca activitatea celor două instituţii să se desfăşoare la cel mai bun nivel, atât pentru solicitanţii serviciilor cât şi pentru angajaţi”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Prefecturii Brăila.

Articolul precedentJoi se votează bugetul și la CLM
Articolul următorPercheziții pentru combaterea evaziunii fiscale