Mare premieră, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș” din Brăila. Copiii sunt invitați să urmărească spectacolul lui Geo Balint – „Scufița Roșie” după frații Grimm.

”Venind în întâmpinarea copiilor brăileni, Teatrul de Păpuși Brăila îi invită pe aceștia la premiera spectacolului „Scufița Roșie” după frații Grimm, duminică 30 septembrie 2018, ora 11:00. Scenariul și regia spectacolului aparțin lui Geo Balint, iar scenografia este semnată de Tünde Tomos. Muzica aparține lui Cornel Cristei”, a declarat Daniela Mihovici, directorul Teatrului de Păpuși ”Cărăbuș”.

Din distribuție fac parte: Ioana Popescu, Iulian Gheorghe, Aurora Popescu, Valentina Lepădatu, Sofia-Gabriela Cătrună și Gabriela-Elena Picuș.

“SCUFIȚA ROȘIE, mereu proaspătă și inepuizabilă, în haine noi… Este iarnă… Scufița Roșie este o fetiță din zilele noastre, adorabilă și obraznicuță cu măsură… Lupul cel fioros este acum de culoare mov și, după cum spune el, foarte-foarte simpatic și pe cale să devină vegetarian… iepurașul Tzupa-Tzup mai curajos ca niciodată… corbul Kraa poate fi măsura înțelepciunii (și moralei) necesare copiilor nu foarte ascultători și cu gândul numai la joacă… Nu lipsește nici bunica… nici vânătorul! Împreună cu talentata și pasiona(n)ta echipă de actori a Teatrului de Păpuși „CĂRĂBUȘ” Brăila am încercat să (re)povestim „SCUFIȚA ROȘIE” în delicat visătoarea scenografie a lui Tünde Tomos și superba muzică a lui Cornel Cristei… Povestea fără de sfârșit a copilăriei continuă… Scufița Roșie, prietenii ei și Lupul cel Mov vă așteaptă …la TEATRU!” – a afirmat regizorul Geo Balint.

Articolul precedentUn șofer băut a intrat cu mașina în refugiul unei stații de tramvai
Articolul următorPetrică Popa, atac la primar: ”Dumneavoastră procedați de prea mult timp ca un stăpân(…)Azi aveți majoritate, dar roata morii se învârtește!”