Încă social-democrat, președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac a mai tras o înțepătură parlamentarilor PSD Brăila. Acesta a cerut public deputaților și senatorilor să revizuiască Legea achizițiilor publice, astfel încât numărul contestațiilor să fie mai scăzut, iar administrațiile locale să nu mai fie nevoite să aleagă cel mai mic preț, unde si calitatea lucrării dar și forța de muncă, lasă de dorit.

Poate ne-ar fi de folos ca parlamentarii noștri, să propună modificarea legislației pe Legea achizițiilor publice, pe Legea sănătății 95, să avem o lege mai simplă, mai tranșantă, în folosul tuturor. Pentru că ne-am săturat să tot avem contestații de la tot felul de firme și m-am tot săturat să adjudecăm cu prețul cel mai scăzut și să alergăm după constructori pentru calitatea lucrărilor”, a atras atenția președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

 

 

Întrebat dacă le-a solicitat aceste lucruri parlamentarilor PSD și care au fost soluțiile găsite de senatorul Ion Rotaru și deputatul Nicu Niță, Chiriac a răspuns ironic: ”Ei se ocupă de agricultură!”.

Articolul precedentCuza Pirates Brăila a început meciurile de la Festivalul de baby baschet
Articolul următorBrăilencele au pus piciorul în prag! Utilajele de decopertare nu au fost lăsate să spargă asfaltul!