Întrebat de o viitoare candidatură, pentru un nou mandat la Consiliul Județean, președintele Iulian Chiriac a fost rezervat în declarații, spunând că este în continuare nemulțumit de ceea ce se întâmplă în cadrul Partidului Social Democrat.

 

Chiar și după reținerea și încarcerarea lui Liviu Dragnea, lucrurile par să nu se îndrepte spre normalitate în PSD. Chiriac spune cu alte cuvinte că ”gașca” lui Dragnea este cea care controlează în continuare PSD-ul, dar și Guvernul.

 

 

Nu îmi doresc să rămân bătut în cuie pe acest scaun. Fiecare are proiectul lui de viață(…)

N-am zis că nu voi mai candida, fiecare om poate avea o decizie. Nu știu dacă voi mai candida din partea PSD-ului. Lăsați-mi timp pentru a lua o decizie. Mie îmi place să duc proiectele la bun sfârșit. Am demonstrat până acum că sunt un om transparent, care are idei, nu pentru mine personal, ci pentru noi toți.

În momentul de față sunt la PSD. Nu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă la nivel național, dar am rugămintea să mă lăsați să-mi exprim opinia în cadrul organizației.

Ne-a afectat imagine foarte mult și cu părere de rău spun că lucrurile bune pe care le-am făcut pentru cetățeni, au fost obturate de anumite personaje și de anumite lucruri pe care și le-au dorit foarte mult, unul dintre ele fiind ”legile justiției”.

S-a schimbat personajul principal, dar echipa a rămas în spate!”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Articolul precedentUn brăilean a produs un grav accident la Eforie Nord. Victima preluată cu elicopterul SMURD
Articolul următorDunărea a depășit cu 10 cm cota de inundației la Brăila