Președintele PNL Adrian Tabarac: ”Organizația locală a PSD nu mai este solidă, a început să bată vântul pe la ei”

 

Liderul Organizației Municipale a PNL Brăila a vorbit despre Pro România și impactul pe care îl are asupra PSD-ului la nivel local. După ce a pierdut doi deputați, PSD Brăila, în opinia lui Adrian Tabarac, și-a pierdut din susținere, iar organizația pare să nu își revină, fiind condusă și la momentul actual de un președinte interimar.

Pro România este un alt fel de UNPR, ca să înțelegem cumva geneza acestui proiect. Pentru că, Pro România nu este un partid nou, alcătuit din oameni noi. Practic sunt oamenii nemulțumiți, sau puși în umbră, de către domnul Liviu Dragnea. S-au aliat în spatele domnului Victor Ponta și acum încearcă să vină cu un mesaj salvator, încearcă să scoată la lumină toate neregulile din PSD, pe care ei, de dragul partidului nu le-au dezvăluit până acum. Merg exact pe principiul UNPR, care era format tot din oameni ai PSD-ului.

La Brăila putem spune că este un caz special, pentru că domnul Tudose are o vechime în politică, a fost mult timp lider al Partidului Social Democrat, cel puțin la nivel declarativ, toți foștii colegi îi urază succes. Primarii chiar dacă nu au cum să îl urmeze acum, pentru că își pierd mandatul, au spus că îl susțin până la capăt. Cred că la alegerile prezidențiale va fi un moment în care se vor limpezi apele și la Brăila. Oricum organizația locala a PSD nu mai este solidă, a început să bată vântul pe la ei”, a declarat președintele PNL, Adrian Tabarac.

Pe de altă parte, dacă previziunile locale se adeveresc, iar membrii orgnizației locale a PSD vor migra spre Pro România după alegerile prezidențiale, sau cu o lună înainte de încheierea mandatului, în cazul aleșilor locali, Pro România va deveni una din cele mai puternice organizații, pe plan local.

În ciuda faptului că PSD Brăila s-a dezis de deciziile de la centru și chiar a a criticat acțiunile liderului Liviu Dragnea, organizația și-a pierdut din popularitate din cauza susținerii, în funcții de conducere, a unor manageri de direcții sau societăți din subordinea administrației locale, care nu au excelat în activitatea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.