Dănăilă: Întârzierea adoptării bugetului va afecta investițiile
Dănăilă: Întârzierea adoptării bugetului va afecta investițiile

 

Președintele PNL, Alexandru Dănăilă, a atras atenția asupra asfaltărilor pe care primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, le-a demarat pe finalul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Liderul liberalilor consideră că edilul a făcut campanie PSD-ului prin demararea unor lucrări de infrastructură, care sunt tergiversate de ani de zile.

 

 

Lucrurile acestea ar trebui să înceteze, pentru că noi discutăm de o campanie pentru Europa, iar în Europa se respectă niște reguli, pe care noi, în România, nu vrem să le respectăm, pe care noi, în Brăila, nu vrem să le respectăm deloc. Indiferent dacă există o justificare pentru acest tip de acțiune, nu se poate justifica moral, ca în campania electorală, în ultimele două zile tu să începi să asfaltezi străzi pe care știți foarte bine că de ani de zile nu s-a intervenit.

Pe Calea Galați, pentru că a crescut traficul greu, în această perioadă, nu există imobil de pe această stradă, care să nu fi suferit avarii, din cauza traficului. Acolo sunt lucrări de foarte mulți ani, s-au făcut săpături de la CUP Dunărea, au rămas săpăturile alea și sunt plătite tot din banii noștri reparațiile, pentru că s-au surpat fundațiile. Acum strada este aproape blocată, tocmai ca să poată să înceapă să asfalteze”, a declarat președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă.

Articolul precedentBicicliștii băuți, pericol pe șoselele din județ
Articolul următorInvestiții în sănătate! Consiliul Județean a demarat procedurile pentru reabilitarea UPU!