Dănăilă: Întârzierea adoptării bugetului va afecta investițiile
Dănăilă: Întârzierea adoptării bugetului va afecta investițiile

 

Demisia managerului Spitalului Județean Brăila a fost cerută în nenumărate rânduri, atât de politicieni cât și de brăilenii care au trecut prin situații nefericite, fiind nevoiți să treagă pragul acestei instituții spitalicești. Aproximativ 200 de brăileni au semnat o petiție online, prin care au cerut administrației locale să ia măsurile necesare pentru demiterea managerului Delia Râșnoveanu.

Președintele PNL, Alexandru Dănăilă consideră că un manager bun, care să o înlocuiască pe Râșnoveanu, nu trebuie să fie obligatoriu medic de profesie, însă trebuie să vină cu un plan și un program care să refacă total structura și imaginea spitalului.

 

 

Întrebarea este, cine ar trebui să-i ceară doamnei manager să plece? Noi i-am cerut. Dacă nu au găsit înlocuitor, poate nu au întrebat unde trebuie. Unde scrie că managerul spitalului trebuie să fie medic. Dacă vor căuta mai bine, vor găsi. Ei și-au asumat, într-un fel sau altul, conducerea spitalului județean. Dacă nu fac față, să spună că nu fac față să-și asume chestiunea asta și fără niciun fel de problemă, sunt convins că se va găsi un om, care să fie sănătos la cap și care să vină cu un plan. Omul care va veni să conducă Spitalul Județean trebuie să vină cu un plan și cu un program – asta avem de făcut la Spitalul Județean”, a declarat președintele PNL, Alexandru Dănăilă.

Articolul precedentFurt la un magazin second-hand din Brăila
Articolul următorAtenție brăileni: orice foc aprins fără autorizație se plătește! Amenda merge până la 2500 de lei!