Liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a fost primul politician brăilean care a ieșit la vot, încă de la ora 8:30. La urne au mers până la ora 14.30 și președintele PMP Brăila, inspectorul școlar general Viorel Botea, fostul primar Aurel Simionescu, deputatul Pro România Emilia Meiroșu, senatorul PSD Ion Rotaru, președintele organizației municipale a PNL Brăila Adrian Tabarac și europarlamentarul Mihai Tudose.

La Brăila, până la ora 14.30, au votat 78345 cetățeni, dintre care 72929 pe listele permanente și 4737 pe liste suplimentare. De asemenea, 685 alegători au votat 685 ppersoane.

Primul politician brăilean care a votat în turul 1 la alegerile pentru președintele României a fost liderul PNL Brăila, Alexandru Dănăilă. Acesta a mers la una dintre secțiile de la Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” încă de la ora 8:30.

https://www.youtube.com/watch?v=Aw6ivPtiqUE&feature=youtu.be

Inspectorul școlar general, Viorel Botea, a votat încă de la ora 9:00, la secția de votare 10, unde a votat și fostul primar Aurel Simionescu.

La ora 10:30, la secția de la Liceul de Arte ”Hariclea Darclee” a mers la urne și președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru. Acesta a venit la vot alături de soția sa.

https://www.youtube.com/watch?v=OZzRItlS8S4&feature=youtu.be

Articolul precedentHC Dunărea Brăila învinsă la 4 goluri diferență la Zalău
Articolul următorOpt incidente semnalate la 112 în ziua votului