Prima etapă a campionatului de minifotbal

În weekendul trecut s-au dsfășurat primele meciuri din cadrul campionatului de minifotbal organizat în județul Brăila. Prima etapă a acestui campionat a programat 6 partide, dar chiar în ziua primelor meciuri s-au mai înscris încă două echipe. Marți, de la ora 18.30, va avea loc o nouă ședință tehnică cu toate echipele înscrise în competiție. Până la acest termen se vor mai putea face și alte înscrieri.

Inițiativa de înființare a unui campionat de minifotbal la Brăila s-a dovedit a stârni mult interes. Cei care vor să practice fotbalul de plăcere într-un cadru organizat s-au constituit în echipe care participă la competiția aflată la prima ediție în Brăila. Organizatorii mai așteaptă până marți, 2 octombrie, la ora 18.30 și alte solicitări de înscriere, pentru a fi stabilit noul țintar al etapelor.

În prima etapă a meciurilor desfășurate pe terenul sintetic de la Baza ”Reset Ballroom” aflată în vecinătatea Liceului cu Program Sportiv Brăila, s-au jucat 6 partide. Primul lider al clasamentului este FC Buzăului, care a obținut cea mai detașată victorie.

Rezultatele înregistrate în prima etapă a campionatului de minifotbal au fost:

Penitenciare – MAI Team 3-3

ValRaz – Radu Negru 3-5

FC Brăila – Pretenașii 5-9

FC Buzăului – Sud 1947 9-3

SNLP Tichilești – FC Cazasu 3-8

Carrefour – Yazaki 8-3

Etapa următoare se va juca la sfârșitul acestei săptămâni, iar programul se va stabili marți seara, în cadrul ședinței tehnice în care vor fi admise în competiție cele două echipe care s-au înscris sâmbătă, dar și alte potențiale echipe care vor dori să se înscrie până la data ședinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.