În contextul extinderii sistemului de distribuție a gazelor naturale, în comuna Chiscani, pentru satul Lacul Sarat, Primăria a postat pe Facebook linkul către anunțul lansării procedurii de achiziție pentru ”Proiectare și execuție sistem de distribuție a gazelor naturale prin extinderea ariei de concesiune în comuna Chiscani pentru satul Lacul Sărat jud.Brăila”.

Alături de link, administratorii paginii de Facebook a Primăriei Chiscani au postat și mesajul – ”Nu mai aplecați capul la cei care vă picură otravă în ureche și la cei care sunt lupi îmbrăcați în haină de oaie” – menit să-i liniștească pe locuitorii din Lacu Sărat cu privire la zonurile potrivit cărora, această licitație nu ar exista.

Locuitorii din localitatea Lacu Sărat s-au săturat de promisiunile primarului Costică Cojea, care le spune în fiecare an că se vor putea racorda la rețeaua de gaze, rețea care la ora actuală se află în licitație publică pentru proiectare.

Articolul precedentMişcarea naturală a populaţiei în judeţul Brǎila
Articolul următorTancrad a făcut ”buba” în Hipodrom! Muncitorii au decopertat o porțiune de stradă asfaltată anul trecut! Primăria spune că nu va plăti lucrarea!